27 Nisan 2009 Pazartesi

İTİBAR YÖNETİMİ ve SANAL ORTAMDA İTİBAR YÖNETİMİ


"SANAL ORTAMDA İTİBAR YÖNETİMİ - Kurumsal İtibar Yönetimi ve İnternet'te İtibarı İzlemenin, Korumanın ve Güçlendirmenin Yolları" adlı kitapla ilgili genel bilgiler:

Yazar: Gamze Er
Yayınevi: Cinius Yayınları
ISBN: 978-605-4034-42-0
176 sayfa, 2. hamur, Boyut: 14x21 cm
Baskı Tarihi: Eylül 2008


Basın Bülteninin Metni:
Bu kitap Türkiye'de bir İlk! İşletmelerin en değerli varlığı olan itibarın nasıl oluşturulacağını ve güçlendirileceğini, özellikle İnternet üzerinde nasıl yönetilebileceğini anlatan “SANAL ORTAMDA İTİBAR YÖNETİMİ – Kurumsal İtibar Yönetimi ve İnternet’te İtibarı İzlemenin, Korumanın ve Güçlendirmenin Yolları” adlı kitap Cinius Yayınları’ndan çıktı. Türkiye’de alanında ilk olan, dünyada ise alanındaki sayılı yayınlardan biri olan kitap, Gamze Er tarafından yazıldı. Hem lisans hem de yüksek lisans eğitimlerini birincilikle bitiren ve kitabı tezinden yola çıkarak yazan Gamze Er, kitap için yüzlerce kaynaktan araştırma yaptı ve uygulanabilir öneriler geliştirdi. Kitap aynı zamanda Web 2.0 olarak da adlandırılan ve yeni bir kavram olan “Sosyal Medya” konusunu da geniş çaplı olarak ele alıyor.İletişim, işletme ve bilişim alanlarıyla ilgilenenlerin yanı sıra tüm şirket çalışanlarının ve İnternet’le ilgilenenlerin başucu kitabı olmaya aday olan “Sanal Ortamda İtibar Yönetimi”, D&R Mağazalarında ve sanal kitabevlerinde satışa çıktı.

Yazar Hakkında:
“Sanal Ortamda İtibar Yönetimi” adlı kitabını yüksek lisans tezinden yola çıkarak yazan Gamze Er, 1977 yılında Suudi Arabistan’da doğdu. Babasının işi nedeniyle bulundukları bu ülkede 9 yıl yaşadı. 1999 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği bölümünü birincilikle, 2008 yılında da aynı üniversitenin İşletme Ana Bilim Dalı Yönetim ve Organizasyon Yüksek Lisans programını birincilikle tamamladı. 2000 yılından bu yana eğitim sektöründe idari birimlerde çalışan, yeminli tercümanlık ve İngilizce öğretmenlik sertifikalarına sahip olan Gamze Er, İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Yazarla İletişim: E-posta: itibaryonetimi@gmail.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder